Overtag din kundes aftale som administrator

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du som administrator overtager betalingen og ejerrettighederne for din kundens aftale og vælger et internt abonnement.

Inden du begynder skal din kunde give dig adgang som administrator.

Artiklen her er delt op i to dele:

Del 1: Anmod om overtagelse af fakturering.
Del 2: Gennemførsel af overdragelse samt ændring af pakke.

• Denne indstilling kræver, at du logger ind som administrator.
OBS:
Det er vigtigt at gennemgå både del 1 og del 2 i guiden, for at overdragelsen bliver gjort korrekt.

Del 1: Sådan overtager du ejerrettigheder og betaling på din kundes aftale

1. Navigér over i dit virksomhedsoverblik i administrator aftalen.
  2. Find din kundes aftale på listen over virksomheder og tryk på "Klik for at anmode om betalingsoverførsel".
  3. Tryk på "OK" i pop up vinduet "Anmod om overtagelse".
  4. Superbrugeren på kundens aftale vil modtage en mail og kan her afvise eller godkende, at du overtager ejerrettighederne (og betalingen) på aftalen.

Del 2: Sådan vælger du en pakke for din kunde ved overtagelse

1. Ved accept skal du nu i virksomhedsoverblikket trykke på ikonet "Overfør fakturering" til højre for kunden.
  2. I vinduet, der åbner skal du så vælge det abonnement du ønsker.
    • Hvordan ser det ud hos kunden når anmodningen er sendt?

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Success Icon

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

Beklager, der er sket en fejl. Prøv venligst igen.

Woman using smartphone