Om intern faktueringsbruger

Viden Om
Denne artikel forklarer, hvad det vil sige at være faktureringsbruger i e-conomic på en intern aftale, og hvilke specifikke funktioner denne rolle giver adgang til. Få et klart og detaljeret overblik over adgangen til fanen "Salg" og de forskellige rapporter, som faktureringsbrugeren kan trække.
  • Denne brugertype kan kun oprettes i en intern aftale.

Hvad er en intern aftale?
En intern aftale er en særlig ordning for administratorer i e-conomic, som eksempelvis revisorer. Formålet er at give dem mulighed for at administrere en virksomheds regnskab uden at virksomhedens ejere og medarbejdere behøver direkte adgang. Administratoren kan blot levere de nødvendige oplysninger til virksomheden. Med brugertypen her får virksomheden delvis adgang til relevante områder, hvilket sikrer et fleksibelt samarbejde.

Brugertypen koster 59 kr. per bruger i interne pakker.

Brugeren oprettes på følgende måde:

1. Tryk på det orange tandhjul og gå til "Alle indstillinger".

2. Tryk på "Brugere" i venstre menu under "Abonnement".

3. Tryk på knappen "Ny bruger", udfyld felterne og vælg "Faktureringsbruger" i feltet "Type".

Er du ny i e-conomic? Vi anbefaler dig at se denne video for at lære, hvordan du fakturerer, opretter kunder og varer. Lær også mere om fakturering, tilbud, ordre, kundestyring og varestyring i de separate artikler.

Obs ikonOBS:

I øjeblikket kan denne brugertype kun anvendes ved login på en browser (typisk på en computer), men vil senere også fungere på mobil-appen.

Adgang til fanen “Salg”

Brugertypen får adgang til hele fanen “Salg” i e-conomic, som består af følgende områder:

• Fakturering: Opret, send og administrér fakturaer, tilbud, ordrer og rykkere til dine kunder.

• Kundestyring: Administrer dine kundedata og hold styr på dine kunder.

• Varestyring: Hold styr på og rediger dine varer.

• Opsætning: Tilpas layout og generelle indstillinger for kunder m.m.

Adgang til rapporter

Derudover får brugertypen adgang til følgende rapporter:

• Fordele ved denne brugertype

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Success Icon

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

Beklager, der er sket en fejl. Prøv venligst igen.

Woman using smartphone