Betalingslink indstillinger og posteringer

Viden Om
Denne artikel forklare hvordan diverse indstillinger for Betalingslink fungere, samt hvordan du håndtere de automatiske posteringer Betalingslink opretter i din kassekladde.

Kommer snart: Betalingslink er ikke tilgængeligt  på nuværende tidspunkt, men bliver lanceret snart. Vi holder dig opdateret inde i e-conomic appen

Du vil lære alt om, hvordan du nemt kan tilpasse Betalingslink til dine behov og præferencer gennem funktionens indstillinger. Derudover vil du også få en grundig vejledning i, hvordan du effektivt kan håndtere de automatiske posteringer, som Betalingslink opretter i din kassekladde.

Husk at læse de forgående artikler for hjælp til hvordan du sætter betalingslink op på din aftale, samt hvordan du tilføjer Betalingslink til din faktura

Sådan ændrer du Betalingslink indstillinger

Bogføringsopsætning

Her kan du se, hvordan dit e-conomic er konfigureret til at håndtere de posteringer, der automatisk sendes fra Pensopay til dit program. Her kan du ændre kassekladden hvor posteringerne skal oprettes, beholdningskontoen der skal modtage indbetalingerne fra pensopay, og kontoen der skal bruges til bogføring af gebyrer.

For at ændre ændre opæstningen skal du trykke på ikonet "Redigér".

Pensopay konto informationer
Du kan også se hvilke virksomhedsinformationer der står på pensopay (Virksomhedsnavn, Bank, konto og reg. nummer og IBAN-nummer).
Disse informationer kan du ikke selv ændre, så hvis behovet opstår, skal følge vejledningen i vores guide "Skift indbetalingsoplysninger til Betalingslink".

Standardindstilling for betalingslink
Betalingslink er som standard aktiveret på alle nye fakturaer, men du kan ændre denne indstilling. For at deaktivere det som standard, åbn dine Betalingslink-indstillinger. Under feltet "Standardindstilling for betalingslink" kan du klikke på blyantsikonet "Rediger". Her kan du ændre indstillingen, så Betalingslink som standard er slået fra på fakturaer.

Mobilepay abonnement
Her kan du aktivere eller deaktivere muligheden for, at dine kunder kan betale fakturaer med MobilePay.
For at aktivere dette skal du klikke på "Opsæt", hvilket åbner et nyt vindue. Her skal du klikke på den blå knap "Tilføj". Derefter vil du eller din kontaktperson modtage en e-mail fra Pensopay, hvor du kan indtaste dine kortoplysninger.
Efter MobilePay opsætningen er gennemført har du også mulighed for at uploade et logo, som kunder vil se når de bruger betalingsmetoden.

Når du tilføjer MobilePay som en betalingsmetode til Betalingslink, indebærer dette et fast månedligt gebyr og et gebyr per transaktion.

49 DKK/md. opkræves fast hver påbegyndt måned som en del af et MobilePay abonnement.

• 1,50% + DKK 3,50 pr. transaktion i DK og EU ved private kort.
  • 3,00% + DKK 3,50 pr. transaktion uden for EU ved private kort.
  • 2,75% + DKK 3,50 pr. transaktion i DK og EU ved business kort.
  • 3,15% + DKK 3,50 pr. transaktion uden for EU ved business kort.

For at afmelde MobilePay-abonnementet skal dette gøres inden den 25. i måneden. Ellers vil der blive opkrævet betaling for den følgende måned. Her er vigtigt at bemærke, at MobilePay ikke kan anvendes til betaling af fakturaer med forfaldsdato i den kommende måned ved abonnementet er afmeldt.

• Hvor finder jeg mine Betalingslink indstillinger?
    • Hvordan kontakter jeg Betalingslink/Pensopay support?
    • Hvordan deaktiverer jeg integrationen igen?

Håndter Betalingslink posteringer fra Pensopay i din kassekladde

Når en kunde betaler en faktura via betalingslink, sker der følgende i kassekladden:

Der oprettes automatisk én postering af typen "Kundeindbetaling".

Denne postering udligner salgsfakturaen når bogført.

Ingen ændringer sker i kassekladden, når fakturaen sendes - det er først ved kundens betaling, at posteringen oprettes.

• Hvornår bliver pengene udbetalt fra Pensopay?

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Success Icon

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

Beklager, der er sket en fejl. Prøv venligst igen.

Woman using smartphone